Agenda 

 • Koningsdag 2018
  12:00Vrijdag 27 april 2018

  Op vrijdag 27 april zijn wij vanaf 13.30 uur geopend voor koffie met gebak,  borrel, lunch of een lekker hapje eten. Wij hebben heerlijke oranje tompoucen en de oranjebitter staat klaar! Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras aan de haven. Vanaf 17.00 uur is er een speciaal Koningsmenu met onder ondere spareribs, biefstuk en een koningsburger. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Reserveren gewenst!

  Bekijk hier ons Koningsmenu
   

 • Refilwe Run 2018 
  Zaterdag 26 Mei 2018

  Zaterdag 26 mei is het zover, de eerste Prins Mauritshuis - Kaaihof - Refilwe Run. Een wandel en hardloop sponsor evenement voor het goede doel; Refilwe.

  Refilwe verricht bijzonder en goed werk in Zuid Afrika met directe gecontroleerde hulp, voor meer informatie over deze stichting verwijzen wij u graag naar de website.De loop zal plaatsvinden tussen Blokzijl en Genemuiden. Er wordt gewerkt aan een prachtige route bijna geheel langs het water, en de laatste horde 'over het water' zal verzorgd worden door de veerpont. Het is dus een sponsorloop en geen wedstrijd, er zal geen tijdsregistratie zijn. Fun en finish is het uitgangspunt!

  Aan de historische havenkolk voor het Prins Mauritshuis zal gestart worden en direct voor de Kaaihof aan het vernieuwde havenplein in Genemuiden zal worden gefinisht, een afstand van rond de 17 km. Helder mag zijn dat de deelnemers (gesponsord door vrienden, familie en/of bedrijven) aan de start verschijnen om een zo hoog mogelijk bedrag voor Refilwe bij elkaar te rennen of te wandelen. De organisatie is in handen van de Kaaihof Genemuiden, het Prins Mauritshuis Blokzijl en de stichting Refilwe. Een mooie samenwerking tussen bedrijven in een prachtige regio. Samenwerken is natuurlijk ook het credo van Refilwe! Zowel de Kaaihof alsook het Prins Mauritshuis zijn trots op de samenwerking met deze stichting, we gaan er gezamenlijk een prachtig evenement van maken!

  Kijk voor meer informatie op www.refilwe.nl/   

 • Open Trouwavond 
  v.a. 19.00-21.30 Donderdag 7 Juni 2018

  Bruidsparen in spé opgelet! Op donderdag 7 juni 2018 organiseren wij een open huis. Een mooie gelegenheid om even weg te dromen in onze sfeervolle en feestelijk aangeklede zalen. 

  Zien jullie elkaar al het ja-woord geven in de rustieke Buitenhof, intiem dineren in de huiselijke Havenkamer of heerlijk feesten in de stijlvolle Hofzaal? Onder het genot van een glaasje bubbels leiden wij julile graag rond en beantwoorden wij al jullie vragen. Meld je aan voor onze Open Trouwavond via info@dekaaihof.nl en ontvang een goed gevulde bruidsgoodiebag! Bekijk hier de poster

 • Quiznight 
  v.a. 19:30Zaterdag 16 Juni 2018