Agenda 

 • Vacature: Medewerker bediening m/v
  nvtMaandag 2 april 2018

  Houd jij van feesten, maar vind jij het ook leuk om op partijen en feesten te werken? Kom dan ons bedieningsteam versterken! Je serveert hapjes en drankjes en zorgt er samen met je collega's voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je hebt oog voor detail en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken.

  Wat wij bieden:
  - Een afwisselende baan
  - Een gezellig team met collega's
  - Een marktconform salaris
  - Diverse borrels en uitjes met ons team

  Wat wij vragen:
  - Je bent minimaal 18 jaar
  - Je bent representatief
  - Je bent flexibel inzetbaar op met name vrijdag en zaterdag
  - Je houdt ervan om gasten in de watten te leggen
  - Je hebt gastvrijheid in je bloed
  - Horeca ervaring is een pré

  Interesse? Mail dan spoedig jouw cv (met foto) en jouw motivatie naar harold@dekaaihof.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Harold van Dalfsen, tel. 06-10190882.
   

 • Koningsdag 2018
  12:00Vrijdag 27 april 2018

  Op vrijdag 27 april zijn wij vanaf 12.00 uur geopend voor koffie met gebak,  borrel, lunch of een lekker hapje eten. Wij hebben heerlijke oranje tompoucen en de oranjebitter staat klaar! Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras aan de haven. Vanaf 17.00 uur is er een speciaal Koningsmenu met onder ondere spareribs, biefstuk en schnitzels. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Reserveren gewenst!

  Binnenkort staat hier ons Koningsmenu
   

 • Refilwe Run 2018 
  Zaterdag 26 Mei 2018

  Zaterdag 26 mei is het zover, de eerste Prins Mauritshuis - Kaaihof - Refilwe Run. Een wandel en hardloop sponsor evenement voor het goede doel; Refilwe.

  Refilwe verricht bijzonder en goed werk in Zuid Afrika met directe gecontroleerde hulp, voor meer informatie over deze stichting verwijzen wij u graag naar de website.De loop zal plaatsvinden tussen Blokzijl en Genemuiden. Er wordt gewerkt aan een prachtige route bijna geheel langs het water, en de laatste horde 'over het water' zal verzorgd worden door de veerpont. Het is dus een sponsorloop en geen wedstrijd, er zal geen tijdsregistratie zijn. Fun en finish is het uitgangspunt!

  Aan de historische havenkolk voor het Prins Mauritshuis zal gestart worden en direct voor de Kaaihof aan het vernieuwde havenplein in Genemuiden zal worden gefinisht, een afstand van rond de 17 km. Helder mag zijn dat de deelnemers (gesponsord door vrienden, familie en/of bedrijven) aan de start verschijnen om een zo hoog mogelijk bedrag voor Refilwe bij elkaar te rennen of te wandelen. De organisatie is in handen van de Kaaihof Genemuiden, het Prins Mauritshuis Blokzijl en de stichting Refilwe. Een mooie samenwerking tussen bedrijven in een prachtige regio. Samenwerken is natuurlijk ook het credo van Refilwe! Zowel de Kaaihof alsook het Prins Mauritshuis zijn trots op de samenwerking met deze stichting, we gaan er gezamenlijk een prachtig evenement van maken!

  Kijk voor meer informatie op www.refilwe.nl/   

 • Open Trouwavond 
  v.a. 19:00Donderdag 7 Juni 2018
 • Quiznight 
  v.a. 19:30Zaterdag 16 Juni 2018