Cees en Jerina 10 januari 2017

Beste Harold en Jennifer,

Bedankt voor alles! We hebben echt enorm genoten!! Hoe alles er uit zag, wat er allemaal voor de kinderen geregeld was en het eten, heerlijk. Echt dikke pluim voor jullie! En we hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten!


Anita de Bruijne 25 november 2016

Beste Harold en Jennifer,

Ik was hier tijdens het 40-jarig huwelijksfeest van de fam. Breman. Het was perfect verzorgd, heerlijk eten, genoeg gedronken en snel, efficiënt en vooral gezellig personeel!

Niets op aan te merken dus, mochten we weer eens in de buurt zijn kom ik met mijn gezin vast weer aan!!!


Koos en Hilde Sluiter 4 oktober 2016

Beste Harold en Jennifer,

We willen jullie nogmaals bedanken voor het perfect verlopen van ons 25-jarig huwelijksfeest. Alle onderdelen waren tot in de puntjes geregeld, we hebben genoten. Ook namens veel gasten ontvingen we hele goede en fijne reacties. Onvergetelijk gewoon, bedankt! :-)


Tijmen en Annemiek 15 juli 2016

Beste Harold en Jennifer,

Wat hebben jullie onze dag ongelooflijk mooi gemaakt! De inrichting. Echt. Onbeschrijflijk mooi. We waren sprakeloos. Als we aan deze dag terug denken zullen we ook altijd aan jullie denken. Echt fantastisch. We zijn jullie meer dan dankbaar! Heel veel moois gewenst, ook in jullie leven.


Matthias en Karlien 21 juni 2016

Beste Harold en Jennifer,

Wij willen jullie nog graag even laten weten dat wij de lunch echt super geregeld vonden! Iedereen was lovend over de broodjes en het was mooi gepresenteerd. Super bedankt!


Familie Krol 21 februari 2016

Beste Harold en Jennifer,

Alsnog heel erg bedankt voor het prachtige samenzijn met onze vrienden. Het was super geregeld!! Het eten was heerlijk en jullie waren geweldig! Wat hebben we mogen genieten.


Johan en Tineke van Enk 15 februari 2016

Hallo Jennifer en Harold,

Ik wilde jullie nog even bedanken voor zaterdagavond. Het was voor ons een fijne avond. Alles liep zoals we hadden gehoopt. Alles was heel goed verzorgd het hapjesbuffet was heerlijk, heel gevarieerd en erg mooi gepresenteerd, iedereen was er enthousiast over. De meesten waren nog nooit in de Havenkamer geweest en waren er verwonderd over hoe knus en gezellig het is, met mooi uitzicht over de haven. Iedereen vond het een geslaagde avond. Wil je van ons ook de bediening en de keuken bedanken voor hun inzet. Wij kijken met volle tevredenheid terug op deze avond, bedankt daarvoor!


Familie Bekendam 6 januari 2016

Beste mensen,

We zitten inmiddels uit te buiken in de luie stoel met een kopje koffie en een heerlijk chocolaatje van OK Genemuiden. Het was een mooie avond in een prachtige ambiance en met een overheerlijk buffet.

Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen!