Buffet & Diner

 • Kaaihof buffet

  Stokbrood met kruidenboter en diverse tapenades, huisgemaakte aardappelsalade met beenham en bosui, kleurrijke seizoenssalade, meloensalade met rauwe ham, kipschotel met diverse groenten en een ketjapsaus, gehaktballetjes in een huisgemaakte pindasaus, varkenshaaspuntjes in een champignonroomsaus, gemarineerde spareribs, frites, gekruide aardappeltjes en gele rijst met paprika en bosui.

  € 22,50 per persoon
 • Jubileum buffet

  Stokbrood met kruidenboter en diverse tapenades, soep naar keuze, huisgemaakte pastasalade met gerookte kip, kleurrijke seizoenssalade, rundercarpaccio, meloensalade met rauwe ham, biefstukpuntjes met roerbakgroenten en ketjap, gemarineerde kipsaté in een huisgemaakte pindasaus, gemarineerde spareribs, mals varkensgebraad in een honingtijmsaus, frites, gekruide aardappeltjes en gele rijst met paprika en bosui.

  € 25,00 per persoon
 • Zwartewater buffet

  Diverse soorten stokbrood en oerbrood met kruidenboter en tapenades, twee soorten soep naar keuze, kleurrijke seizoenssalade, vissersschotel met huisgemaakte zalmsalade, diverse soorten gerookte vis, haring en Hollandse garnaaltjes, rundercarpaccio, vleesplateau, meloensalade, kip à la Bonne Femme, biefstukmedaillons in stroganoffsaus, huisgemaakte procureur rollade, zalmmootjes met mosterd-dillesaus, seizoensschotel naar keuze, frites en gele rijst met paprika en bosui.

  € 30,00 per persoon
 • Diner

  Verras uw gasten met een speciaal en stijlvol diner. Vanuit onze eigen keuken serveren wij u het ene na het andere verrukkelijke gerecht. Aan de hand van uw wensen en eigen smaak stellen wij een heerlijk 3- of 4-gangen diner voor u samen. Een walking diner of avondvullend tapas menu behoren tevens tot de mogelijkheden.

  Vanaf € 29,50 per persoon
   

Heeft u speciale wensen? In overleg stellen wij een buffet of diner naar wens samen.