Hapjesbuffetten

 • Kaaihof hapjesbuffet

  Met o.a. gevulde eieren, wraps met gerookte kip en zalm, ham-meloen spiesjes, haring met roggebrood en uitjes, amuseglaasjes met huisgemaakte vis- en vleessalades, warme gehaktballetjes in een lichtpikante saus en kipsaté, stokbrood met kruidenboter en tapenades.

  € 9,50 per persoon
 • Luxe hapjesbuffet

  Met o.a. gevulde eieren, wraps met gerookte kip en zalm, ham-meloen spiesjes, haringschotel, huisgerookte zalmzijde, rundercarpaccio, coburgerham met diverse soorten meloen, amuseglaasjes met huisgemaakte vis- en vleessalades, warme gehaktballetjes in een lichtpikante saus en kipsaté, spareribkluifjes, beenham met honing-mosterdsaus en stokbrood met kruidenboter en tapenades.

  € 12,50 per persoon
 • Tapas hapjesbuffet

  Met o.a. een olijvenmix, zongedroogde tomaten, gevulde eieren, wraps met gerookte kip en zalm, vleesplateau met diverse huisgerookte hammetjes, rundercarpaccio, meloen-feta salade, pastasalade met gerookte kip, aardappelsalade met tonijn, romige champignons met knoflook en peterselie, gehaktballetjes in een pittige tomatensaus, kruidige ossehaaspuntjes, gebakken gamba's, spareribkluifjes, diverse soorten brood met huisgemaakte kruidenboter en tapenades.

  € 15,00 per persoon