Avondfeest arrangementen

 • Ik heb je lief

  Ontvangst van jullie gasten met koffie of thee met gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met diverse koude hapjes en warme bittergarnituur. Ter afsluiting serveren wij voor de liefhebbers een kopje koffie of thee met chocolaterie.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur: € 23,50 per persoon
 • Kaaihof hartje

  Ontvangst van jullie gasten met koffie of thee met gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met diverse koude hapjes en warme bittergarnituur. De tafels voorzien wij van een zoutjesmix. Tegen het einde van de avond serveren wij voor liefhebbers een heerlijk puntzakje frites of mini-broodje hamburger of beenham.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur: v.a. € 25,00 per persoon
 • Bruisend welkom

  Ontvangst van uw gasten met een feestelijk glaasje bubbels en 2-haps petit four. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze. Halverwege de avond kunnen uw gasten genieten van een feestelijk hapjesbuffet met o.a. glaasjes met huisgemaakte salades, diverse luxe koude hapjes, kipsaté, warme gehaktballetjes, stokbrood en tapenades. Ter afsluiting van de avond serveren wij voor de liefhebbers een kopje koffie of thee met chocolaterie.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur: € 30,00 per persoon
   

Bovenstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden. Graag stellen wij aan de hand van jullie wensen en budget jullie huwelijksfeest samen.