Arrangementen

 • “Receptie of borrel”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met een koud hapje en warme bittergarnituur.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 1,5 uur: € 13,50 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Borrel & bites”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met een luxe hapje van een borrelplank, luxe belegde canapé, amuseglaasje met een bolletje huisgemaakte salade, luxe warme borrelhapjes en een puntzakje frites of mini-broodje beenham/hamburger.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 3 uur: € 25,00 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Piano & Co”

  Zingende pianisten achter een prachtige witte vleugel zijn de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment...Piano & Co! Ervaren muzikanten weten met deze show elk publiek te verrassen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest!

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur en een groepsgrootte van 100 personen: € 45,00 per persoon (inclusief drank- en hapjesarrangement, excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Dinner gameshow”

  Samen spelen, samenwerken, teambuilding, tafelen, dansen en gezelligheid; dat zijn de sleutelwoorden tijdens deze avondvullende Dinner Gameshow. Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door een fantastisch quiz- en spelshow. In teams (stellen kunnen bij elkaar blijven) neemt u deel aan deze leuke spelshow, elke tafel is een team.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur en een groepsgrootte van 50 personen: € 59,50 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
   

Bovenstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden. Graag stellen wij samen met u, geheel naar uw wensen, uw feestavond of receptie samen.