Arrangementen

 • “Receptie of borrel”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met een koud hapje en warme bittergarnituur.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 1,5 uur: € 13,50 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Borrel & bites”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en gesorteerd gebak. Daarna serveren wij iedereen drankjes naar keuze begeleid met een luxe hapje van een borrelplank, luxe belegde canapé, amuseglaasje met een bolletje huisgemaakte salade, luxe warme borrelhapjes en een puntzakje frites of mini-broodje beenham/hamburger.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 3 uur: € 25,00 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Borrel & hapjesbuffet”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en een petit four gebakje. Na de koffie serveren wij iedereen drankjes naar keuze. Halverwege de avond kunnen uw gasten genieten van een feestelijk hapjesbuffet met o.a. glaasjes huisgemaakte aardappel-beenham salade en pasta-kip salade, diverse luxe koude hapjes, kipsaté, warme gehaktballetjes, stokbrood en tapenades. Ter afsluiting van de avond serveren wij voor de liefhebbers een kopje koffie of thee met chocolaterie.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 4 uur: € 30,00 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
 • “Borrel & live cooking buffet”

  Ontvangst van uw gasten met koffie of thee en een petit four gebakje. Na de koffie serveren wij iedereen drankjes naar keuze. Uw gasten kunnen vervolgens genieten van een heerlijk live cooking buffet met soep vooraf, stokbrood met kruidenboter en tapenades, diverse salades, carpaccio, een kleurrijk vleesplateau, diverse vleesgerechten van de grill, frites en gekruide aardappeltjes en een heerlijk ijscoupje na. Ter afsluiting van de avond serveren wij voor de liefhebbers een kopje koffie of thee.

  Prijsindicatie o.b.v. een tijdsduur van 5 uur: € 55,00 per persoon (excl. buitenlands gedistilleerde drankjes)
   

Bovenstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden. Graag stellen wij samen met u, geheel naar uw wensen, uw jubileumfeest samen.