• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda

 • Koningsdag:
  Donderdag 27 april 2017 Aanvang/Tijd: 12.00 uur

  Op Koningsdag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend voor lunch, kopje koffie of borrel. Bij mooi weer kunt u op onze splinternieuwe terras aan de haven neerstrijken! Vanaf 17.00 uur kunt u genieten van een heerlijk koningsmenu. Voor de kids er is er uiteraard volop vertier. Reserveren is gewenst.

    

 • Wedding Open Day
  Zaterdag 6 mei 2017 Aanvang/Tijd: 11.00 uur

  Op zaterdag 6 mei a.s. organiseren wij een speciale open dag voor toekomstige bruidsparen. Kom en beleef onze speciaal in huwelijkssfeer aangeklede feest- en trouwlocatie en unieke vintage buitenlocatie. Met een fijne selectie aan leveranciers inspireren wij jullie graag voor een perfecte invulling van jullie grote dag.

  Klik hier voor de poster.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten bij de Kaaihof meld u dan aan voor ons nieuwsbrief. Onderaan de website kunt u zich aanmelden.