• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 • Wij gaan verbouwen

  Ga je trouwen in 2020? Voor de mooiste herinneringen aan dit zo bijzondere moment in je leven ben je bij de Kaaihof aan het juiste adres. We gaan dit najaar verbouwen en bieden je vanaf volgend jaar een nóg uniekere locatie voor een droombelevenis. Benieuwd naar onze plannen? Klik hier voor een sfeerimpressie.

 • Vakantiesluiting
  Maandag 29 juli  - vrijdag 16 augustus 2019

  Vanaf maandag 19 juli t/m vrijdag 16 augustus zijn wij gesloten voor de lunch(-service). Voor bestellingen van broodjes kunt u wel bij onze winkel Buitenbosch aan de Markt 1 terecht. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar. Namens ons gehele team wensen wij u een prettige vakantie toe.