• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 • Bedrijfsdammen
  Donderdag 14 februari

  Op donderdag 14 februari organiseert Damclub O&O weer het populaire bedrijfsdamtoernooi bij de Kaaihof. Teams kunnen zich tot en met maandag 11 februari aanmelden op de clubavond in de Rank.

 • Voorjaarsvakantie
  Maandag 18 februari

  Op maandag 18 februari zijn wij gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie

 • Tonproatavond
  Zaterdag 16 maart

  Op zaterdag 16 maart is er weer een 'Tonproatavond' in de Kaaihof. Na het succes van vorig jaar hebben de organisatoren wederom een mooi avondvullend programma samengesteld. 'Tonproaten' is staande in een grote ton op veelal humoristische wijze het wel en wee van de samenleving in herkenbare thema’s de revue laten passeren. De avond begint om 20.30 uur in de Kaaihof (zaal is open vanaf 20.00 uur). De kosten van een entreekaartje bedragen 10 euro en zijn bij Buitenbosch aan de Markt 3 verkrijgbaar.