• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda

 • Vakantiesluiting
  Maandag 7 augustus Aanvang/Tijd: nvt

  Tijdens de bouwvakvakantie van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus zijn wij gesloten voor de lunch en lunchservice. Vanaf maandag 28 augustus zijn wij u weer graag van dienst. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

   

 • Mediterraanse avond
  Zaterdag 2 september 2017 Aanvang/Tijd: 19.30 uur

  Om het fijne vakantiegevoel nog even vast te houden organiseren wij op zaterdag 2 september een Mediterraanse avond. Lekker nagenieten en bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van heerlijke proeverijtjes en gerechten uit de Franse, Spaanse, Italiaanse en Griekse keuken.

  Wij serveren deze avond een 3-gangen menu inclusief zomers aperitiefje voor 29,50 euro per persoon. Reserveren kan via info@dekaaihof.nl of tel. (038) 385 45 33.

  Klik hier voor het menu (volgt binnenkort)
   

 • Genemusiment 2017
  Zaterdag 16 september 2017 Aanvang/Tijd: 11.00 uur

  Genemusiment is een zinderende dag vol Genemuider cultuur, amusement en gezelligheid. In korte tijd uitgegroeid tot een niet te missen traditie voor Genemuidenaren en bezoekers. De Kaaihof is deze dag vanaf 11.00 uur geopend voor een lekker kopje koffie met lekkers, lunch en borrel.

   

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten bij de Kaaihof meld u dan aan voor ons nieuwsbrief. Onderaan de website kunt u zich aanmelden.