• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 • Biestemerk vieren bij de Kaaihof
  Zaterdag 14 oktober 2017 Aanvang/Tijd: 21.00 uur

  Aanstaande zaterdagavond wordt het Biestemerk weekend ingeluid bij de Kaaihof. De komende dagen wordt de feestzaal weer omgetoverd in een grote, gezellige kroeg.

  Op zaterdagavond wordt de muziek wederom verzorgd door DJ Bert van Losser, bekend van radio en RTVoost. Als liefhebber van jaren 80 en 90 muziek, zal deze muziek zeker niet ontbreken. Op maandag, Biestemerk-eumpien, draait de Gaellemuniger Albert Post de traditionele Biestemerk- en Top40-muziek. Die garant staat voor het echte Biestemerkfeest! Tijdens de Biestemerk op dinsdag 17 oktober barst vanaf 14.00 uur het feest los met livemuziek van de coverbands No Brakes en Loat Goan. No Brakes is allround: van Robbie Williams tot ABBA en van U2 tot The Rolling Stones. De band Loat Goan staat voor muziek van eigen bodem, waarbij sfeer, gezelligheid en muzikaliteit hoog in het vaandel staan.

  Openingstijden: zaterdag 14 en maandag 16 oktober vanaf 21.00 uur, dinsdag 17 oktober is de Havenkamer vanaf 11.00 uur geopend voor een kopje koffie, borrel en snert. De feestzaal is deze dag vanaf 14.00 uur geopend. Toegang feestzaal vanaf 18 jaar

  Bekijk poster

  • Kerstpakkettenmarkt Genemuiden 2017
   Maandag 11 december 2017 Aanvang/Tijd: 16.00 uur

   Gezellige aangeklede kramen, vele lichtjes en kaarsjes, kerstkransjes...U en uw mederwerkers wacht een warm welkom op de 9e editie van de kerstpakkettenmarkt op maandag 11 en dinsdag 12 oktober bij de Kaaihof.

   Onder het genot van een hapje en drankje kunnen ze kiezen uit een zeer gevarieerd assortiment aan geschenken, die overzichtelijk gepresenteerd worden in vier afdelingen: Food, Beauty, Lifestyle en Vrijetijd en Huishoudelijk. Het budget bepaalt u vooraf. Uw medewerkers ontvangen hiervoor munten die zij kunnen inwisselen voor geschenken naar keuze. Deze mooi kerstbeleving kunt u compleet maken met een gezellige borrel of etentje in de Kaaihof, aan de hand van uw wensen stellen wij een mooi arrangement voor u samen.
   Lees meer

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten bij de Kaaihof meld u dan aan voor ons nieuwsbrief. Onderaan de website kunt u zich aanmelden.