• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEEST VIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda

 • Italiaans weekend
  22 en 23 juli

  Ook al zin vakantie? Kom vast in vakantiestemming met vrienden en familie op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli! Dan organiseert wij twee Italiaanse avonden met heerlijke Italiaanse wijn en een 4-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50 p.p. Aanvang vanaf 19.00 uur. Reserveren is gewenst.

   
 • Vakantiesluiting
  1 t/m 19 augustus 2016

  Tijdens de bouwvakvakantie, van maandag 1 tot en met vrijdag 19 augustus, zijn wij voor lunch gesloten, dit geldt tevens voor ons lunchservice. Voor belegde broodjes verwijzen wij u in deze periode naar onze winkel aan de Markt 1: Buitenbosch broodjes, kaas & delicatessen, tel. (038) 385 75 00. Vanaf maandag 22 augustus verwelkomen wij u weer graag!

   
 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten bij de Kaaihof meld u dan aan voor ons nieuwsbrief. Onderaan de website kunt u zich aanmelden.