• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 • 2e Paasdag
  Maandag 22 april

  Op 2e Paasdag zijn wij vanaf 17.00 uur geopend als restaurant. Speciaal voor pasen hebben wij een gevarieerd 3-gangen keuzemenu voor € 29,50 p.p. Voor de kinderen is er een gezellige speel- en knutselhoek en natuurlijk kunnen er weer eieren geschilderd worden. Reserveren is gewenst, via tel. 038-3854533 of per e-mail info@dekaaihof.nl.

 • Koningsdag
  Zaterdag 27 april

  Op zaterdag 27 april zijn wij vanaf 14.00 uur geopend voor een kopje koffie met oranje tompouce, borrel en diner (v.a. 17.00 uur). Op het menu staan weer de heerlijke Koningsburger, kipsaté en spareribs. Voor de kinderen is er uiteraard een speciaal kindermenu en een gezellige speelhoek.