• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 • 1e Tonproat avond
  20:00Zaterdag 17 Maart 2018

  Koop nu de laatste kaarten voor de gezellige 1e Tonproat avond

  Een avond vol grappen en gezelligheid!

 • Bij Pasen
  17:00Maandag 2 April 2018

  We zijn geopend op 2e Paasdag vanaf 17.00 uur. Binnenkort presenteren wij ons Paasmenu Reserveren gewenst.

 • Prins Mauritshuis - Kaaihof - Refilwe run.
  Zaterdag 26 Mei 2018

  Zaterdag 26 mei is het zover, de eerste Prins Mauritshuis - Kaaihof - Refilwe run.Een wandel en hardloop sponsor evenement voor het goede doel; Refilwe.

  Refilwe verricht bijzonder en goed werk in Zuid Afrika met directe gecontroleerde hulp, voor meer informatie over deze stichting verwijzen wij u graag naar de website.De loop zal plaatsvinden tussen Blokzijl en Genemuiden. Er wordt gewerkt aan een prachtige route bijna geheel langs het water, en de laatste horde 'over het water' zal verzorgd worden door de veerpont. Het is dus een sponsorloop en geen wedstrijd, er zal geen tijdsregistratie zijn. Fun en finish is het uitgangspunt!

  Aan de historische havenkolk voor het Prins Mauritshuis zal gestart worden en direct voor de Kaaihof aan het vernieuwde havenplein in Genemuiden zal worden gefinisht, een afstand van rond de 17 km. Helder mag zijn dat de deelnemers (gesponsord door vrienden, familie en/of bedrijven) aan de start verschijnen om een zo hoog mogelijk bedrag voor Refilwe bij elkaar te rennen of te wandelen. De organisatie is in handen van de Kaaihof Genemuiden, het Prins Mauritshuis Blokzijl en de stichting Refilwe. Een mooie samenwerking tussen bedrijven in een prachtige regio. Samenwerken is natuurlijk ook het credo van Refilwe! Zowel de Kaaihof alsook het Prins Mauritshuis zijn trots op de samenwerking met deze stichting, we gaan er gezamenlijk een prachtig evenement van maken!
  Alle operationele details, de voorwaarden en hoe je kunt inschrijven zullen zeer binnenkort bekend gemaakt worden!