• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEEST VIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda

 • Open met Eikoerei
  Zaterdag 17 september 2016 Aanvang/Tijd: 11.30 uur

  Aanstaande zaterdag 17 september, tijdens Eikoerei, zijn wij vanaf 11.30 uur geopend voor lunch en diner. Ook voor een lekker kopje koffie of borrel kunt in de Havenkamer of op onze gezellige terras aan de haven neerstrijken. Vanaf 17.30 uur serveren wij een overheerlijke 3-gangen keuzemenu voor slechts 29,50 euro.

  Bekijk hier het menu
 •  

 • Biestemerk weekend
  Zaterdag 15 t/m dinsdag 18 oktober 2016 Aanvang/Tijd: 21.30 uur 

  Bekijk hier het programma

   
 • G'Oldies: live muziek
  Zaterdag 5 november 2016

  Nadere informatie volgt nog

   

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten bij de Kaaihof meld u dan aan voor ons nieuwsbrief. Onderaan de website kunt u zich aanmelden.