• LUNCHEN

  In ons lunchcafé kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke lunch én het prachtige uitzicht over de haven. Onze lunchkaart biedt een grote diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten. Moeite met kiezen? Probeer dan ons lunchplankje met luxe belegde mini-broodjes, een soepje en bitterballen.

 • TROUWEN

  Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! De locatie is vaak het beginpunt voor de invulling van jullie mooiste dag. De Kaaihof is een veelzijdige feestlocatie met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes. Jullie huwelijksdag kan bij ons groots en in stijl of juist klein en intiem gevierd worden. Elke bruiloft is uniek!

 • FEESTVIEREN

  Er zijn van die bijzondere momenten of speciale gebeurtenissen die gevierd mogen worden. Of u het nu groots en uitbundig aan wilt pakken of juist klein en intiem wilt houden, de Kaaihof denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en budget geven wij een passende en creatieve invulling aan uw feest.

Agenda 

 •  
 • Open Trouwavond 
  v.a. 19.00-21.30 Donderdag 7 Juni 2018

  Bruidsparen in spé opgelet! Op donderdag 7 juni 2018 organiseren wij een open huis. Een mooie gelegenheid om even weg te dromen in onze sfeervolle en feestelijk aangeklede zalen. 

  Zien jullie elkaar al het ja-woord geven in de rustieke Buitenhof, intiem dineren in de huiselijke Havenkamer of heerlijk feesten in de stijlvolle Hofzaal? Onder het genot van een glaasje bubbels leiden wij julile graag rond en beantwoorden wij al jullie vragen. Meld je aan voor onze Open Trouwavond via info@dekaaihof.nl en ontvang een goed gevulde bruidsgoodiebag! Bekijk hier de poster

 • Quiznight 
  v.a. 19:30Zaterdag 16 Juni 2018