Arrangementen

 • Spelshow

  Zoekt u een leuk, origineel bedrijfsfeest waarbij er vooral interactie plaatsvindt? Kies dan voor een spelshow als bedrijfsuitje! Boek de ‘Pubquiz’, ‘Mannen tegen de Vrouwen’, 'Ik hou van Holland' of één van de andere spelshows. Al uw collega's kunnen meedoen via een interactief stemkastje en ondertussen geniet u van een hapje en drankje!

  € 35,00 per persoon (inclusief 4 uur dranken- en hapjesarrangement), prijs vanaf 50 personen.
 • Goochelaars ontmaskerd

  In deze workshop leert u hoe goochelaars en illusionisten te werk gaan. De techniek van het manipuleren en het beïnvloeden van een onwetend medemens wordt aan de hand van eenvoudige voorbeelden uitgelegd en geoefend. We leren dat we met ons lichaam hele vreemde, bizarre en vooral onmogelijke kunststukjes kunnen uithalen. Deze workshop is een heerlijke, humoristische en verhelderende kijk in de keuken van de magie.

  € 29,50 per persoon (inclusief 4 uur dranken- en hapjesarrangement), prijs vanaf 50 personen.
 • Piano & Co

  Zingende pianisten achter een prachtige witte vleugel zijn de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment...Piano & Co! Ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te verrassen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest!

  € 45,00 per persoon (inclusief 4 uur dranken- en hapjesarrangement), prijs vanaf 100 personen.